News

RAM с extended set на 28 март в Cosmo Club

RAM с extended set на 28 март в Cosmo Club

RAM ще ни гостува за страхотен extended set на 28 март 2015 г. в Cosmo Club. Преди сета той ще вечеря и ще се запознае лично с българските си фенове.

Холандецът RAM Boon е познат на феновете на електронната музика още от участието си в легендарното дуо Bas & Ram, които са ключово име в Hard Trance сцената през първото десетилетие на 21 век.

Той стартира соловата си кариера през 2009, като същата година издава трака RAMsterdam, който печели трак на годината в радиошоуто A State of Trance на Armin van Buuren. Следват рилийзи като RAMazing, RAMplify, RAMbition, част от най-големите лейбъли в транс музиката. През 2013, за огромно съжаление, RAM губи съпругата си и заедно с Geert Huinik & Susana създават “RAMelia” в нейна памет. До ден днешен това е една от най-влиятелните продукции, създавани някога – печели Future Favorite в ASOT с рекорден вот от 61.9%, печели 2ро място в Tune of The Year, застава на първо място в Beatport, получава support в АSOT 7 поредни седмици, както и от всеки един транс диджей, и бива назовавана “All Time Favorite” от самия Armin van Buuren.

Встрани от диджейската си кариера RAM стои зад едно от най-бързо развиващите се имена във фестивалната култура – Grotesque Events. Grotesque партитата са най-актуалните такива в Холандия, като са дом на имена като Markus Schulz, FSOE & Subculture Weekend и са хостове на собствена сцена на легендарния фестивал Electronic Family.

RAM предстои да открие и собствен лейбъл под името Grotesque, както и да издаде първия си албум.

Билети за събитието можете да купите от http://www.ticketlogic.bg/bg/2015-03/28/tranc-motion.

Violeta Boneva

March 26th, 2015

No Comments

Comments are closed.