Become a member

Кои сме ние?

Ние сме група от любители на транс музиката, които заедно мечтаят и работят по това, да осъществят музикалните си мечти! Назовахме се Tranc3motion.

Каква е нашата идея?

Поради липсата на промоутър в България, който да организира транс партита (различни от Армин ван Бюрен), заедно създадохме идеята сами да финансираме такива събития. Всеки член е част от цялостната организация чрез различни дейности (дизайн, реклама, диджеи, каквото се сетиш), както и най-важната – избора на диджеи.

Как да участвам?

Самоучастието в инициативата е в размер на 50 лв. членска вноска на тримесечие.

Какво получавам в замяна?

Всеки член е част от тайна група във фейсбук, където се обсъждат всички детайли около партитата, както и където се прави гласуването и обсъждането за това кой да се покани. Също така получваш безплатен достъп до всяко едно Tranc3motion събитие. А тук идва най-хубавата част: ще имаш възможността да се срещнеш с всеки един от диджеите лично, било то преди партито, на вечеря или по време на друга активност (в зависимост от графика). Също така планираме подарък от всяко парти за всеки един член. А най-голямата облага от всички е гордостта, че благодарение на ТЕБ това събитие е реалност!

Защо да дам 50 лв., като мога да си купя билет за 20 лв.?

При недостатъчно членове да се покрият разходите по партитата, парите на всички членове ще бъдат върнати и за съжаление събитието няма да се състои.

Как да знам къде отиват парите ми?

Всички финансови детайли се следят в Google docs. Това включва както всички приходи, така и разходи.

Какъв е целият процес в управлението на бюджета?

На всеки 3 месеца събираме членска вноска. С тези пари се кани диджей и се покриват разходи за печат, реклама, техника. Остатъкът от парите (ако има такъв), заедно с приходите от продадени билети се запазват за следващото събитие. Целта ни е да имаме по 6 партита на година (т.е по 1 на всеки 2 месеца). Така с 200 лв. годишен членски внос посещаваш 6 партита, което прави по 33 лв. инвестиция за всяко едно от тях. Да, повече е от редовен билет… но помни: няма членове – няма парти.

Кога мога да се включа и към кого да се обърна за членство или въпроси?

Можеш да се включиш по всяко време. Свържи се с нас на e-mail: vili (at) dgty-promo.com или във Facebook на страниците на Tranc3motion и DGTY Promotions.