TRANC3MOTION pres. SEAN TYAS (4hr SET) @ Cosmo Club, Sofia

TRANC3MOTION pres. SEAN TYAS (4hr SET) @ Cosmo Club, Sofia

ОТ ФЕНОВЕТЕ – ЗА ФЕНОВЕТЕ!

Едно от най-влиятелните имена в транс музиката пристига за първи път в България с ексклузивен 4-часов сет. С голяма радост и гордост приветствамe Sean Tyas в столичния клуб Cosmo на 20 Февруари.

Роден в Ню Йорк, той изгрява на транс сцената с хитовия си track “Lift”, който в днешно време се счита за една от най-големите класики в транс музиката. Скоро след това печели конкурс за ремикс на парче на Sander van Doorn и бива назоваван от Mixmag & Beatport за “Best New DJ” & “One To Watch”.

През следващите години се популяризира с продукции като “Seven Weeks”, която прекарва 12 седмици като хит номер 1 в Beatport, запомнящият му се ремикс на Dash Berlin feat. Emma Hewitt – Waiting, както и гост-сет в легендарното шоу на BBC Radio 1 – Essential Mix.

След артистите, които ремиксира се намират имена като Tiesto, Above&Beyond, Dash Berlin, Gareth Emery, както и прави колаборации с имена като Armin van Buuren & Simon Patterson. Дискографията му го прави един от най-стабилните и запомнящи се продуценти в сферата на транса.

Той е ежегоден гост на фестивали като Tomorrowland, A State Of Trance, Ultra Music Festival, Electric Daisy Carnival, Electric Zoo и клубове като Godskitchen, Gatecrasher, Ministry Of Sound, Privilege Ibiza.

Sean Tyas е първият гост на инициатива, стартирана от транс фенове в България, под надслов TrancEmotion, която се базира на принципа “People funded events”. Това е събитие организирано ОТ феновете – ЗА феновете, без намесата на инвеститори, спонсори или други подобни. Всеки е добре дошъл да се включи в организирането на бъдещите събития, като за това можете да се свържете с нас чрез имейл: vili@dgty-promo.com.