Tranc3motion & Cosmo Club pres. RAM (Extended Set)

Tranc3motion & Cosmo Club pres. RAM (Extended Set)
Sold Out
28
/ Mar
Saturday
2015

Sold Out

Tranc3motion & Cosmo Club pres. RAM (Extended Set)

Location
Sofia, Bulgaria
Venue
Cosmo Club
Time
11:00 pm - 05:00 am
Price
15 BGN

Холандецът RAM Boon е познат на феновете на електронната музика още от участието си в легендарното дуо Bas & Ram, които са ключово име в Hard Trance сцената през първото десетилетие на 21 век.

Той стартира соловата си кариера през 2009, като същата година издава трака RAMsterdam, който печели трак на годината в радиошоуто A State of Trance на Armin van Buuren. Следват рилийзи като RAMazing, RAMplify, RAMbition, част от най-големите лейбъли в транс музиката. През 2013, за огромно съжаление, RAM губи съпругата си и заедно с Geert Huinik & Susana създават “RAMelia” в нейна памет. До ден днешен това е една от най-влиятелните продукции, създавани някога – печели Future Favorite в ASOT с рекорден вот от 61.9%, печели 2ро място в Tune of The Year, застава на първо място в Beatport, получава support в АSOT 7 поредни седмици, както и от всеки един транс диджей, и бива назовавана “All Time Favorite” от самия Armin van Buuren.

Встрани от диджейската си кариера RAM стои зад едно от най-бързо развиващите се имена във фестивалната култура – Grotesque Events. Grotesque партитата са най-актуалните такива в Холандия, като са дом на имена като Markus Schulz, FSOE & Subculture Weekend и са хостове на собствена сцена на легендарния фестивал Electronic Family.

RAM предстои да открие и собствен лейбъл под името Grotesque, както и да издаде първия си албум.

Участието му на ASOT 700 Festival в Утрехт през Февруари 2015 оставя трайна следа у феновете на тази музика и обещава светло бъдеще на соловата му кариера.

За да подгрее вечерта, сме поканили родния талант Soulplay. Той обръща внимание на широк обхват от музикални жанрове, което обяснява и доста разнообразното звучене в сетовете му. Привлечен е най-вече от Melodic, Vocal и Progressive Trance, но харесва също и Uplifting и дори Tech Trance. Всяка песен, която подбира идва право от сърцето му и носи силни емоции на слушателите му.

ВНИМАНИЕ: Ако сте собственик на билет за Dennis Sheperd, използвайте кода му за 5 лв. отстъпка от цената на билета за това събитие.