Dennis Sheperd 7hr Open-to-Close Set @ Cosmo Club – 17.05.2014

Dennis Sheperd 7hr Open-to-Close Set @ Cosmo Club – 17.05.2014

3-то гостуване у нас. 7 часа музика. 1 DJ. Open to close set. Клуб “Cosmo”.

За всички, които вече нетърпеливо превъртат имена в главата си, даваме жокер – A state of trance 600. И спираме дотук, защото сме сигурни, че вече сме повече от красноречиви.

Точно така – Dennis Sheperd ще стъпи отново на родна земя за още едно неповторимо преживяване през 2014-та. За него традиционно е запазен месец май, а датата е 17-ти – събота. Събота – за да имате време да си починете и да съберете енергия за този дългоочакван маратон!

Освен, че среща много обич между българските си фенове, Dennis вече има сериозен кръг от приятели в България, много от които го следват неотлъчно и на участията му в Европа.

Момчето от Есен, Германия и този път ще донесе много усмивки, качествен транс (и не само) в един от най-цветните сезони. Той сам определи последното си участие в „Космо“ миналата пролет като едно от най-добрите му партита за 2013-та. Тези, които са били там, знаят добре, че това определение е повече от вярно, а тези, които не са били – по-добре незабавно да поправят тази грешка. Този път сетът ще бъде open to close – нещо, което малко dj-и са правили у нас, но затова пък винаги е добре да си един от първите. Това ни гарантира 7 часа незабравими преживявания, хитове като “Fallen angel”, нови продукции, както и стилово разнообразие. Единственото, което ви пожелаваме за нощта на 17-ти май е много парти сила. Ще ви бъде нужна!