News

Невероятният Dennis Sheperd се завръща в България с DGTY Promotions

Невероятният Dennis Sheperd се завръща в България с DGTY Promotions

За всички, които вече нетърпеливо превъртат имена в главата си, даваме жокер – A state of trance 600. И спираме дотук, защото сме сигурни, че вече сме повече от красноречиви.

Точно така – Dennis Sheperd ще стъпи отново на родна земя за още едно неповторимо преживяване през 2014-та. За него традиционно е запазен месец май, а датата е 17-ти – събота. Събота – за да имате време да си починете и да съберете енергия за този дългоочакван маратон!

Dennis Sheperd Press Picture #2

Освен, че среща много обич между българските си фенове, Dennis вече има сериозен кръг от приятели в България, много от които го следват неотлъчно и на участията му в Европа.

Момчето от Есен, Германия и този път ще донесе много усмивки, качествен транс (и не само) в един от най-цветните сезони. Той сам определя последното си участие в „Космо“ миналата пролет като най-доброто му парти за 2013-та. Тези, които са били там, знаят добре, че това определение е повече от вярно, а тези, които не са били – по-добре незабавно да поправят тази грешка.

Голямата изненада, която организаторите от DGTY Promotions са предвидили е уникалната възможност да чуете 7-часовия open to close сет на Dennis Sheperd. Сет open to close е нещо, което малко dj-и са правили у нас, но затова пък винаги е добре да си един от първите. Това ни гарантира незабравими преживявания с хитове като“Fallen angel”, “Free falling”, а също и нови продукции, както и стилово разнообразие.

Единственото, което ви пожелаваме за нощта на 17-ти май е много парти сила. Ще ви бъде нужна.

 

Следете Dennis Sheperd в социалните медии:

http://www.dennissheperd.com

https://www.facebook.com/dennissheperd

https://twitter.com/dennissheperd

След като ни подариха две фантастични партита със SIED VAN RIEL и MAX GRAHAM през изминалата година, DGTY Promotions са запланували множество изненади: през март за първи път на родна почва ще чуем кралицата на Coldharbour Recordings – NIFRA в клуб Cosmo.  Повече за предстоящите събития на DGTY Promotions можете да откриете на www.dgty-promo.com, a също и в социалните мрежи:

http://twitter.com/dgtypromotions

https://www.facebook.com/dgtypromotions

Violeta Boneva

January 26th, 2014

No Comments

Comments are closed.